Tak sangka terserempak dengan krew 'hero seorang cinderella' kat Quill mall.

Quill mall tempat februt ak kalau jenjalan sebab sunyi bersih dan tandas terbaik. Memang ak tahu dorang gunakan mall tu utk scene dalam citer ni. Tapi tak sangka ak betul2 jumpa. Yela masa tengok citer tu, ak cakap lam hati " nape la tak terserempak dengan dorang ni". Then hari ni 14 June jumpa dorang hidup2 tengah buat shooting.

Ak layan jap tengok dorang. Tak de la na tunggu sampai boleh salam. Ak kejar masa..

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain