Pengalaman berurut dengan 'Bekam Viral Kak J'

Salam,
Hari ini punya cerita. Pergi mengurut di Bekam Viral Kak J. Well, niat memang nak berbekam tapi bila asyik google pasal bekam. Better mengurut dulu untuk memastikan darah berjalan lancar sebelum berbekam.

Memula amik dulu no tepon. Wasap dulu sebab 2-3kali jengah kat Mara tak de orang. Memang dekat jer sebaris KFC. Pas wasap. Sy buat apoinmen nak berurut hari ini. Then, mase jumpa tu borak2 dlu. Cerita lu mslh diri. Nebes tu Allah jer tahu. Well sebab jarang berurut. Ni pn kali kedua pas mase spm dlu.. Lama sangat dah.

Mase ngurut tu. Kak J tekan jer. Sy meraung sakit. Terus Kak J bilang ini ad masalah pernafasan, masalah mata, resdung, kuat berdiri, berak senang, datang bulan yg tak berapa normal. Senang. Kak J tahu mana masalah sy. Tak perlu na hurai sgt. So, abis ngurut sy buat apoinmen untuk berbekam minggu depan.

Tarikh 14 feb, sy bekam badan even Kak J sarankan sy bekam resdung. Sebab sy tak nak menampak bekam atas muka time keje. In sya Allah moga2 berbekam minggu depan dipermudahkan. Harga tok mengurut satu badan rm75. Memang best.

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain