Pengalaman Membeli Belah di SuperBuy.my

Ak nak berkongsi sedikit pengalaman ak membeli handphone online di superbuy.my. Ini pengalaman pertama kali membeli barang online dengan amaun yang agak besar. Ak dah banyak kali survey handphone Lenovo A6000plus. Sume mall tak pun kedai yang ak pergi harga di range 599-699. Handphone ni sesuai untuk adik ak yang masih bersekolah. Skrin yang besar, rom yang laju dan ram yang besar.

Hari rabu petang, hati ak tergerak dengan iklan superbuy kat maybank2u.com. Ak pun terjah superbuy. Belek2 punya belek, ak tengok harga handphone lenovo A6000plus ni memang sesuai dengan bajet ak. Ak daftar pastu trus beli. Ak terima email pengesahan order. Harga yang ditawarkan 536. Sangat berbaloi dengan kapasiti handphone tu.

Hari Khamis, ak cek status barang. Ia dihantar dengan TNT. Ak cek tracking number, bakal sampai selepas merdeka 31 ogos. Maksud nyer minggu depan... huhuhuhu... lama nya... ak tak yakin esok nye hari jumaat ak col untuk kepastian. Operator bagitahu sabtu akan  sampai sebab barang tu dalam perjalanan ke tempat ak.

Then, wallah cam tak caya. Pagi sabtu ak terima barang tu.. Ak suka.. even though bukan barang utk ak. Tapi ia sangat mengujakan ak.. ahaks... Well done superbuy.my. Ak suka... sangat2....


Sori la ak tunjukkan korak jer. Barang die ak dh bungkus hadiahkn pada adik ak... Selamat membeli belah kat superbuy,my.....

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain