Rezeki Allah yang punya.

Salam,
Alhamdulillah sejak setahun ak tinggalkan dunia pelanggan misteri. 3 hari lepas ak dapat call untuk assign Maybank. Rezeki hak milik Allah. Tu lah salah satu nya. Rezeki yang tak disangka. Assign pelanggan misteri ni seronok. Lebih2 lagi kalau dekat dengan rumah kita.

Contoh, ak dapat assign kt Maybank Bentong. Bapok la dekat dengan tempat tinggal ak. Lagipun, ak selalu jer g Maybank isi duit. hahahahahaha. Jadi small matter la. Tambah lak bila dah ad lappy ni bersemangat sikit nak buat task die. Alhamdulillah. Syukur.

Kalau dari segi bayaran die. Tak de la gah mana tapi duit gak kan. Buat keje kejap jer 15-20minit. Pastu completekan task die submit dan tunggu payment 90hari dari hari submit. Task untuk maybank ni RM35. Kalau tengok bajet ak, buat task g Maybank jalan kaki. Submit task guna wifi KFC. Alhamdulillah sume free. Jadi, pembaca sekalian, berdoalah pada pencipta kita. Kalau nak rezeki. Dan bersyukur la setiap rezeki yang hadir dalam hidup kita. Dan jangan lupa untuk berjimat cermat. Allah suka orang berjimat.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain