Minggu Diet Bermula Minggu Depan (26 Jan 2015)

Iye, minggu depan ak nak stat diet ak. Ak sebelum ni menggunakan LasMi tetapi disebabkan ak nak try diet yang kawan ak syorkan ni. Jadi ak stop la dulu LasMi ni. Ak bagi kat member ak. Kawan ak bagi harga murah dan sekali dengan cara die berkurus dengan Garcinia Burner (GB) ni.

Ak minggu depan stat kerja, jadi ak ase sangat sesuai untuk berdiet. Hari ni (19 Jan), ak bayar ubat GB ni dan mungkin esok lusa boleh dapat. In sha Allah. Ak tak harap pun akan turun giler2 tapi cukuplah sekadar membantu ak untuk mengurangkan selera makan ak dan berjimat.

Iye mesti korang akan kata, asal tak puasa je kalau nak diet? Ak sedar puasa adalah cara terbaek tapi kekuatan nafsu makan ak sangat tinggi jadi biarlah ak menggunakan ubat ini dulu. Tambah lak, ak kerja kat kedai makan. Jadi peluang untuk ngap2 tu sangat tinggi.

Pelbagai cara penah ak pratikkan untuk kurus, sejak dari masa belajar lagi. Tapi masa belajar tak boleh, tak tau la ak memang tak boleh. Asik nak makan jer. Stress belajar kot. Ak penah buat diet Atkins, sebenarnya masa tu ak tak tau pun nama die diet atkins. Tapi bila ak banadingkan cara ak berdiet memang sama. Ak makan protein, maksudkan makanan yang langsung tak de karbohidrat. Ak tibai ayam, telur dan sayur. Memang berkesan. Berat ak turun 5kg dalam masa 2minggu.

Jadi ak akn bermula kembali diet ak minggu depan, nanti ak update diet ak ni.

Efek Garcinia Burner (GB) pada badan, post seterusnya...
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain