Bonus KFC tahun 2014 untuk Full Time.

Salam,
Terima kasih KFC sebab memberikan bonus pada ak. Alhamdulillah. Tapi ak tak de mood sangat balik kerja tadi. Masa nak pergi kedai makan, ak cek beg kerja ak. Ala beg slempang kecik jer. Ak ad simpan duit tabung adik ak RM160. Sekeping RM100 dan duit RM20 , RM10. Masa ak cek duit RM100 ak xde.

Ak hilang mood nak makan, ak pelik sape lak yang berani amek duit ak. Ak memang pasti ad sekeping duit 100. Tapi xde. Sedey ak. Ak sedey, masa pas makan tu. Ak request dengan area coach (AC) ak. Nak tengok cctv. Ak xpuas hati setakat dok kerja kt One Utama, dah RM200 duit ak hilang. Ak xpham. Masa sebelum ni, ak kerja xdela plak.

Ker memang kalau orang KL ni kuat main duit. Ak benci, kalau AC ak tak layan request ak. Tak pelah. May be bagi die duit RM100 tu macam RM10 jer. Ak tak tahu nape, rezeki ak agak goyang bulan DEC ni. Sebelum tu, ak kene bayar baiki kerosakan kereta. Sebab ak g himpit lori. hahahahahaha.... padan muka ak.

Makin hari makin nekad ak nak keluar dr One Utama. Ak tak tahan. Ya Allah. kuatkan hati hambamu ni.

...............................sedey..................
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain