Dapat gaji Setel hutang Dulu.

Hari dapat gaji tok bulan NOV, pas jer cek kat maybank2u. Dapat jer setel tus semua hutang2 supaya xde yang tersangkut. Itulah yang salu ak praktikkan supaya ak tak terlebih belanja. Kalau lebih hutang dah setel. Betul tak?



Bayar guna ONline ni best, jimat masa dan tenaga. Biasa nya ak bayar ONline ni ptptn, bil brukband dan transfer kutu orang. Kalau personal loan ak masih lom yakin lagi, sebab aknyer due date awal. Jadi yang tu ak bayar tus kat mesin deposit.

Bila dah stabil baru ak bayar gne maybank2u. Biasa nya kalau ak bayar advance payment. If ad duit bonus, ak suka bayar advance cepat sikit habis hutang. hehehehe. Sesape yang xbuat lagi maybank2u, pergilah buat. Senang jer, pergi maybank - jumpa greeter - ckp nk buat maybank2u - die bagi kertas suh isi maklumat - tunggu - di panggil pastu siaplah maybank2u korang - update password tus  - tak tunggu balik umah.

Kan mudah. hehehe...
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain