Bahagian Ayam Kegemaran Ramai - Thigh

Sape suka makan KFC, angkat tangan!!!! Well, ramai rupanya yang sukakan ayam goreng KFC. Patut la outlet KFC bersepah2 kat Malaysia. Disebabkan KFC la, ak rasa ramai yang kenal bahagian ayam. Dan pilihan bahagian tu lah yang paling banyak diminta. Kalau xde sanggup tunggu 30-45min untuk bahagian sedap tu.
Nampak tak gambar tu, tu la bahagian paling orang suka. Yang xkenal jadi kenal dan akan meminta bahagian tersebut. Iye, bahagian ayam "thigh" la yang paling digemari diikuti drumstick, ribs dan dada. KFC la salah satu fast food yang menyediakan ayam paling segar dan sedap di Malaysia. Hari2 ayam baru akan dimasak oleh mereka. Sebab tu kalau penggemar dada. Bahagian ayam "dada" kfc la yang paling lembut. Dicicah dengan sos thai yang manis pedas. Memang ummmphhh....
Ini pula, bahagian ayam yang paling kurang diminta oleh orang. Salah satunyer sebab die banyak isi. Xsume orang suka isi melainkan kalau die makan pakai sudu garpu. Ad gak sebab xbanyak isi. Bahagian ni not value for money especially wings... Walau pape pun, selamat mengenali bahagian ayam di KFC.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain