Jadi customer misteri boleh buat duit? Makan free.

Salam sejahtera,

Berkongsi sedikit hobi saya iaitu makan. Saya telah mendaftarkan diri dengan website pelanggan misteri, saya akan amik task yang berkait dengan makan. But if terpaksa kalau bukan makan pun saya amik sebab seronok.

Jadi misteri pastu evaluate service yang diberi oleh staff tersebut. Saya buat sejujurnya sebab bagi saya itu rezeki saya. Dan tak berhak orang menerima service tak elok. Kalau task makan, saya gunakan sebaiknya macam bawak famili pergi makan sekali if task die memerlukan 3 orang. Tak rugi pun. Makan free sebab boleh claim balik. Cuma masa nak terima balik tu agak lambat sedikit.

Tapi itu bukan halangan bagi saya untuk tidak menerima task. Saya mula daftarkan diri masa itu after graduate, saya biar je sampai satu masa. Seorang officer call saya untuk saya setelkan task yang berdekatan dengan rumah saya, Masa tu task untuk petrol station. Seronok  buat task die. Caya laaa...

Tahun ni saya daftar satu lagi website untuk mengembangkan lagi peluang menjana duit sampingan dari pelanggan misteri. Tak semua orang suka sebab lepas makan kene hantar report. Setel task kene hantar report. Nak buat report tu sebijik cam jawab survey. Fully English. Tapi tak de masalah. Duit masuk maaa. Selamat jadi pelanggan misteri.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain