Makan makanan Korea di "Dubu - Dubu Restoran"

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Masa hendak menulis post pasal makan, teringat pasal makan makanan korea. Masa memula teringin nak makan tu apabila teruja melihat orang Korea makan makanan mereka. Hangat pulak cerita2 drama Korea, banyak drama dorang tunjuk dorang makan. Makan macam sedap jer.

Masa tengah training ARMT kat KL, member bagitau ad restoran korea dinamakan Dubu-Dubu dibuka di Mid valley. Selepas habis kelas, kitorang terus pergi ke Dubu- Dubu kat Mid Valley. Masa nak pesan tu agak janggal sebab memasing tak pernah ad pengalaman masuk Dubu-Dubu. Kitaorang memasing pesan menu yang berlainan supaya dapat rasa semua menu. Harga bagi setiap menu memang berpatutan. Cuma kitaorang tak order air sebab macam tak sedap jer. Well first time.

Bagi saya, memang kene dengan selera saya. Saya suka sup dan xberapa masin dan xberapa manis. Memang kene dengan selera saya. Cuma ayam pedas wing tu saya xsuka maybe sebab ia digoreng dari sejuk beku. Maksud saya tak fresh macam ayam KFC. Well semuanya ok.

Saya datang kembali ke Dubu-Dubu dengan member baik saya. Kali ni saya order menu yang biasa saya order. Memang habis licin saya makan.Sedapppp...



Tengok licinkan saya makan. Yang ni gambar kali keempat saya pergi masa tu saya gunakan voucher Watson. Kiranya saya untung satu menu, saya order manisan die. Memang sedap la, nestum pulut kacang merah dan tauhu. Sedappp...

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain