Johnny's restaurant - Baru setel Task untuk October...

Salam,

Sekadar nak berkongsi pengalaman sebagai pelanggan misteri. Saya baru setel buat task untuk October bagi restoran Johnny steamboat kat Kuantan. Saya bercuti pun sekadar nak setelkan task yang perlu dibuat sebelum 15 Oct. Bercuti dari kerja sambil jumpa mak ayah yang saya sayang. Tapi bil untuk makanan ni ayah yang bayar. Malu saya. Bulan ni saya terover bajet untuk kereta. Yelah tukar minyak hitam, cuci radiator pastu filter ap tah. Masa tukar minyak hitam tu, orang tu suh tukar water pump sekali. Saya malas la sebab terlebih bajet. Alik2 masa setelkan task Ayamas kat Jengka, kereta saya overheat. Pergh, nasib baek ada bengkel kereta kat situ. Duit pun melayang jugak....huhuhuhuhu.....

Saya tak suka ad kereta. Maintenance tinggi. Tak dapat pulangan pun if ad kereta. Buang duit jer. Eh silap topik dah. Ok kat bawah ni gambar makanan yang saya order.

Seronok bila dapat setelkan task dan report sekali. Tunggu duit jer.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain