Testimoni pengguna double stemcell

Selamat pagi!!!!
Hari ni genap 1 minggu 3 hari ak menggunakan double stemcell sebagai suplemen harian. Ap yang ak rasa sepanjang penggunaan ak adalah :
- kencing ak lawas. Memang best. Sebab sebelum ni ak xtau la ak ni memang ad masalah kencing k ap k? Kelawasan kencing tu sama seperti suplemen yg ak guna sebelum ni. Bestnye double stemcell ni makan time pagi,lebih3 lagi sebelum g keje.
- Kelawasan membuang air besar pun bagus. Pagi2 wajib membuang. Ia buang xdela menyakitkan perut. Keluar tanpa dipaksa.
- Kulit ditahap kelembapan yang terbaek. Xde kering2. Tambah lak ak keje lam aircond.
- Kulit makin putih. Tu yang org tengok kat ak la. Ak xtau nak kata sebab ak tengok sama jer.
- Jerawat dah kurang ni ngah proses pemudaran kesan jerawat.
- Bertenaga. Kalau lesu recharge dengan minum air kosong.
Ok...ni baru seminggu lebih. Nantikan kesan seterusnya. Memang best dah simple.....


Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain