Khasiat dan kebaikan penggunaan double stemcell-  Anti-oksida yang mampu mencegah penyakit kanser. Menghalang sel dalam badan dari mengalami kerosakan dan mencegah bahan radikal bebas yang merbahaya.

-  Berupaya memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok dan kolestrol tinggi serta mengawal diabetis, meningkatkan sistem imunisasi badan serta melegakan penyakit sendi. Mengandungi bahan ohytonutrient yang boleh melambatkan proses pengoksidaan kolestrol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung.

-  Sel Stem buah mampu memberi kesan positif kepada manusia kerana ia berupaya memperbaiki tisu dan sel dalam badan di samping menggalakkan penghasilan sel baru. Berupaya melambatkan proses penuaan.-  Mengandungi sel tisu Malus PhytoCellTec Domestica pada sel stem pokoknya untuk membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada unsur yang boleh merosakkan kulit seperti sinaran ultra ungu (UV).

-  Bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan.

-  Mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat serta penghasilan kolagen secara semulajadi

-  Berkesan mengembalikan keremajaan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk membaiki epidermis iaitu lapisan luar di samping menggalakkan pembentukan pigmen kulit.

-  Menjadikan kulit lebih lembut, tegang dan sihat dari dalam.

double stemcell 100% halal JAKIM. makan tanpa ragu2. Insya Allah.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain