Kelebihan lain sebagai pengguna Simkad Tone Excel Tune Talk

Salam,

Apa yang best tentang simkad tone excel tune talk ni, dah la boleh buat duit. Pastu siap  boleh:

1) melindungi korang dengan insuran kemalangan dari Tune Insurance sebanyak RM100k. Yang penting maintain topup RM 30 sebulan.

2) Setiap kali korang topup, topup jer sambil kumpul mata point. Point ni boleh tukar jadi tiket Airasia. Tak yah guna duit pun, topup pastu kumpul point. Kat bawah ni point berdasarkan topup korang.


Ok kan, lagi satu point ni xde luput melainkan korang tebus tiket.

Kat bawah ni plak, penerbangan yang korang boleh pergi dengan point korang tu. Ini sebahagian saje..


Amacam menarik minat korang tak?? Pape pun roger2 la...
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain