Income saya dengan Tone Excel

Salam,

Kat bawah ni nak sharing income upline ak aka mak ak la. Setiap bisnes ad kelebihan dan kekurangannya. Yang menjadi ia hebat adalah anda sendiri. Ak tak hebat lagi nak meyakin korang sekalian. hahahahaha.

Pape pun income ni memang wujud yea. Fast track dan topup orang. Yang topup orang tu sikit sebab ia komisen tapi bila terkumpul ia akan banyak. Balik modal korang dengan Fast Track. Perkenalkan pada orang, automatik dapat RM20. Macam gambar bawah ni ad 2 kan. First mak ak dapat 5 orang, so bayaran RM100. Pastu bulan seterusnya RM20 sebab seorang jer.

Ok tengok la...

Jadi apabila korang berminat roger2 ak, kalau korang student tak pun cikgu or lecturer memang best nak dapat orang. Sebab sekarang ni memasing nak tambah pendapatan....trust me...
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain