FRESH CARE roll on minyak angin aromatheraphy pilihan ak.

Salam,
Ak nak gitau pasal minyak angin yang ak guna sekarang ni.
Ak beli freshcare minyak angin aromatheraphy ni masa ak bercuti di Bandung. Caya tak? Masa itu, hari last ak di Bandung. Malam tu, ak jenjalan kat Mall yang bersebelahan dengan hotel ak menginap. Ak tengah pening pale, pastu masa masuk kat Watson. Ak g tempat minyak angin. Pastu ak tertarik dengan minyak angin fresh care roll on, dah la sebelum ak kuar dari hotel. Ak ad tengok iklan fresh care roll on minyak angin aromaterapi ni. Kelakar gak. Tambah lak model dia penyanyi kesukaan ak. Tus jer ak sambar 4 botol.

Ak amik perisa lavender,splash fruity, green tea dan strong. Kalau pakai memang best la berangin pastu xcam bau minyak angin. Gaya cam pakai minyak wangi. Memang ia melegakan la sakit korang. Cam sakit perut ker, sakit pale ker, sakit pempuan ker. Kalau korang nak cuba belilah kat kedai ni.

p/s: bila ak bg kat staff ak gne, dia igt minyak wangi. pastu dok sapu kat lengan.atoii..
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain