Pelakon untuk drama Jang Ok Jung



Salam...
Sempena bulan ramadhan ni, selamat berposa. Ak bila berada kat Umah mak ayah ak. Ak akan join sekaki dengan mereka tonton drama korea yang menjadi santapan sebelum dorang masuk tidur. Memula ak tak layan sangat la. Sebab  xtau pangkal citer. Tapi disebabkan masa ak tengok tu, die review back episod sampai 3 episod. Tu yang wat ak termelekat kat drama ni.


Gi tambah lak ayah ak dok citer memula citer ni caner. Memang terbaek la. Tiap sebulan sekali ak memang balik Umah mak ayah ak. Tapi tu la, kekadang citer tu dah abis. Drama ni 24 episod jer. Tayangan perdana die pada bulan april hingga jun yang lalu. Kalau korang ad astro 393, ap kata tengok la citer ni. But kalu korang payah nak tengok, tengok on9 sudah. Bersepah website untuk korang tonton drama jang ok jung.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain