Kerja kontrak masa raya 2013, selama 2 minggu dibayar hampir RM6++.00..


Salam,
Selamat menyambut ramadhan kepada anda yang membaca. Ak nak promote sikit la kepada korang yang nak keje masa raya 2013 ni. If korang tak raya la kan, meh la join KFC kerja kontrak selama 2 minggu. dari 5/8--18/8/2013. Korang dibayar hampir la RM6++ selama 2 minggu. Kerja kejap jer tapi masyukkk. Korang juz standby baju putih, kasut hitam dan seluar hitam. Jadi krew lap table ok dah.....

Dah laaaa leh makan ayam free. Pahtu dapat duit raya ag. Meh la join, cari pengalaman tak pun ilangkan bosan masa cuti raya. Meh raya dengan KFC....

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain