Cara jana pendapatan sampingan - tanpa modal.

Salam,

Dah lama ak nak update entri pasal pendapatan sampingan ni. Namun kesibukan kerja buat ak tertangguh2 sampai sekarang. Dan sekarang baru ada masa, dah laaa masa bulan pose. Malam2 lak tu. Patutnya ak berqiamulai tapi berblog lak. Well, sebab "berbiskut kering". Ak amik mood dengan update entri pasal jana pendapatan sampingan.

Ak mula dengan tidak bermodal, hanya sign up saje. Pastu ak biar jer sampai la satu masa ak menerima email dari pihak ni untuk menolong die menyetelkan "task". Ak terima sebaiknya dan menyetelkan tasknya tanpa berfikir panjang.



Memula ak pikir ia tipu jer sebab macam tak logik jer, setelkan tugas pastu tunggu bayaran dari pihak die. Ak tak mengharap pun die akan bayar balik seperti yang dijanjikan. Cara jana pendapatan sampingan ak ni dipanggil "pelanggan misteri @ lawatan misteri". Tapi boleh kata mampu bagi duit la atau jana pendapatan sampingan.

Bagi ak jadi pelanggan misteri ni mampu buat duit sampingan even kita kene guna duit kita dulu. Tapi boleh claimed maaaaa. Beh tu, mana tau tengah bulan mana2 kita sesak tiba2 toing datang email kata payment pelanggan misteri dah di bank in. Pergh, tak ker ase lega tu...

Jadi jangan malu jangan segan.....Korang sign up pelanggan misteri buat duit. Ak tak dapat pape pn if korang sign up k? Ni bukan MLM cari orang ak dapat duit.....NO NO NO...Jadi nak jana pendapatan sampingan meh ler sign up sebab korang tak perlu bayar sesen pn. Malah dorang plak yang bayar korang.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain