Kelebihan fast food KFC

Salam semua,
Hampir setahun ak berada di bidang Fast Food ni. Nak kata expert xdela sangat. Tapi yang penting ak masih bertahan dengan bidang makanan. Apa yang ak nampak, KFC masih lagi mampu bertahan walau dah lama dan asyik menu yang sama. Customer tak pernah jemu2 masuk makan kt KFC ni. Customer datang bertali arus even bukan pada minggu gaji. Sampai satu tahap ak dh jemu giler dok bau KFC.

Apa yang bestnye KFC ni???? Ni berdasarkan pengalaman ak la.
1) customer boleh main wifi free tapi sume kopitiam pn ad.
2) berhawa dingin dan bermuzik tapi sume fast food ad.
3) ayam boleh pilih tanpa dibayar cas. "nak barrel sume thigh or paha" NI YANG PALING BEST,chicken rice shop pn kne cas klu mintak paha....even food court nasi ayam bahagian paha lg mahal...
4) mintak air batu ngn air panas..free jer...kedai lain cas paling murah pn 20sen..
5) nasi ayam 2 ketul ayam atau ayam belah 8...kalau kedai makan lain...ayam belah 20 kot...bapok la sikit...harga plak separuh harga nasi ayam kfc...
6) air pepsi upsize dari biasa ke besar cas 25sen j...xyah susah2 oder snack plate 2 air...nk jimat snack plate satu air besar dan satu lagi tak yah air...jimat maaaa...

Tu jelah yang ak nampak. If ad lagi ak gtau k?

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain