Persediaan aku untuk Intebiu SPA

Salam...
Kepada pembaca sekalian aku sekarang dalam fasa pertama untuk intebiu. Intebiu untuk jawatan penolong akauntan. Berdasarkan surfing aku di laman SPA. Jawatan ni telah dipohon seramai 15960 orang. Dan aku antara yang dipanggil untuk intebiu iaitu seramai 2156 untuk 49 kerusi yang kosong. Sedangkan sudah ada 20 calon simpanan. Adakah mampu untuk aku duduk di kerusi yang kosong itu. Tuhan saje yang tau. Aku sedang berusaha sedaya mungkin untuk jawatan tu sebab aku dh tak tahan kerja kt KFC.

Bukan aku memilih, tapi agak payah untuk ak mengekalkan solat tepat masa bila kerja ku ni perlu terkejar2 dengan pelanggan. Pelanggan pun bukan paham kita, asyik time solat tu la die paling ramai serbu KFC. Siyes kalau sampai tua ak dok kejar camni, bile ak nak wat ibadah. Sedangkan kita hidup untuk ibadah. Tambah lak aku penah kene sound dengan staf ak, seolah nye kata ak ni tak layak tegur staf marah2 staf. Erm....kalau camtu ap gne ada manager kat KFC? Manager untuk mengawal keadaan store sbb tu die berkuasa nk arah dan marah staf bodohnya. Ak terketar2 marah...sbb ak ni jenis tak suka nk marah org. Tapi disbbkn staf mangkuk ni tunjuk lagak bodoh sbb marah die sorg. Padahal ak bukan marah tapi bg arahan supaya kemas bilik yg dorang wat sepah. Ak dh la xsuka smoker. Die tambah2 lak. Memang Mangkuk.

Eh terlebih sudah.....Ok ak sekarang nak siapkan resume lak. Resume yang SPA nak mesti ringkas dan padat. Ak juz amik contoh kat contoh resume ringkas dan padat untuk SPA/ Kerja.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain