Sedap giler "NESCAFE Light Light"

Salam,
Aku ni peminat giler air berperisa kopi2 ni tak kisah la bau kuat or tak kuat, ia memang febroot aku. Aku memang suka2 bangat kopi ni. Kerana minat sangat kopi penah aku cuba mencampurkan kopi dengan teh. Korang ase jadi camner? hahahahahaha jadi la Kote??? hahahahahaha.... tu kalau percampuran ayat la kan...yelah nescafe campur milo jadi Neslo. Kopi campur teh jadi Kote.... wah7....
 amik kat fb nescafe page

Aku bukan nak wat lucah k??? Aku just men2 kata jer. wah7....Jadi pada mereka2 yang xle minum susu saje why not u try nescafe ni. Memang smooth dan light2 gitu. Aku beli sekotak ase nak sekotak lagi. Memang tak puas if sekotak jer. Try la.....
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain