Trafik blog aku menurun, kenapa?

Nampak tak gambar kat atas tu, kenapa? Sebab apa dan apa punca trafik aku menurun? Memang la aku jarang giler update blog ni. Sebab aku bz giler kerja. Sedih ar camni, blog aku nyer trafik dah menurun ni.

Aku kene mulakan baliklah blogwalk aku supaya tak turun trafik ni. Ker sebab cuti sekolah? Hai takkan blog aku ni banyak budak sekolah tengok? Apa kejadahnya? hahahahaha....kelakar pulak.

Aku ngah tensen ni. Ada sorang minah ni, memula die ganggu aku dok tuduh ak pastu bagi amaran supaya jangan ganggu member die. Aish bengang gak aku. Asal lak, bukan selalu aku ganggu sekadar msj biasa jer. Pastu sekarang ni die nak report polislah sebab aku ganggu die plak. Dah tak mo msj aku janganlah balas,aku kalau orang balas msj aku.Aku balas balik,even die msj menyakitkan hatilah..Aku msj balas balik.

Minah ni dak Master (mpim) kot..aku lupalah.Dak ladang,die tuduh aku mulut longkang padahal die lagilah.Tapi malas lak aku nk citer. Die kata die kerja customer service celcom,tukang angkat tepon dan dengar customer complaint.Disebabkn kelebihan tu, die amik masuk curi detail bil telefon aku. Amboi??? Camtu ker sikap orang kerja Celcom? Memang tak amanah langsung?

Kalau korang nak kenal leh jer aku kenalkn, korang carilah kat facebook "parking bas"...dielah orang nyer belajar degree kat UMS,pastu sambung Master kat UiTM. Nak no phone die ker??? LEH JER...eh tak yah laaaaa...Anti ad gak orang ngadu kat die....wah6...klah...daaaaa.....
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain