Terima Kasih Nuffnang.

Aku nak ucapkan banyak2 terima kasih kat nuffnang sebab masih menerima blog aku. Yelah aku ase dh berkurun lama ak tak update blog ni. Paling last pun aku dh lupa.hehehehehe....

Yang beshnye ak dapat dalam 4BE even tak update blog tak pun blogwalking. Bersyukurnya aku sebab masih ada lagi orang yang datang untuk mendapatkan maklumat dalam blog aku ni. Aku ucapkn mekasi pada yang sudi membaca. Sekarang ni aku baru jer abis konvo tapi aku tak pergi. Aku sekarang sibuk kerja, kerja yang tak de gaji bila overtime.

Aku sekarang tengah nak cari lappy murah tok ak selalu update blog ni. Sebab tiap kali balik keje aku tak tau nak buat ap,paling tidak aku tido.huhuhuhuhu....gemuk ar bila tido. Jadi untuk tu aku ngah survey la kononnya nak beli lappy mana. hohohoho....

Sebelum mengakhiri celoteh aku ni, ak tak dapat banyak mana pun income dari nuffnang ni tapi stay mampu untuk ak beli topup.Nanti aku update lak citer ak bila ak sudah bergelar manager fast food aka kfc.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain