Aku berjaya untuk keluar dari Jengka!

Salam...
Kepada pembaca Logamaya yang singgah ke blog aku ni...Aku di sini nak bagitau korang yang aku akan keluar dari Jengka..Akhirnya setelah berjaya untuk menjalani kursus sebagai pengurus. Wah, tak kisah kalau orang kata  pengurus ni sibuk la tak de masa untuk famili la...But bagi aku, yang penting aku ad kerja. Pastu pandai2 la cari duit lebih dan take care famili sendiri...Tol tak?

Memang dah lama aku tunggu nak keluar dari Jengka ni. Jengka ni bukan tempat aku tapi tempat belajar aku. So, sebab tu aku nk sangat2 keluar dari sini. Aku akan merindui jengka ni. Memang banyak kenangan dengan Jengka ni. Masa ak tulis blog ni, ak ad tengok video latest avril lavigne Goodbye. Video latest avril ni di dedicate tok fans die dan setelah abis jelajah promosi album die. Kalau nak tengok pergi la youtube yea. Aku malas nk share...Bukan tak pandai tapi kesuntukan masa. Kepada pembaca doakan kejayaan aku!
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain