Pizza or KFC ????

Salam pembaca sekalian,

Dah lama aku tak bukak blog ak ni...yelah sibuk memanjang dengan keje kuli aku ni. Tambah lak laptop aku, aku hantar balik rumah coz rosak. Ni pun update kat cc jer...hari ni dlm sejarah aku menggunakan komputer paling lama...pergh...makin lama makin mahal...hehehe....wokey...sekarang ni ak tengah konfius giler...aku sebenarnya nak lari dari manager aku miss nik...die tu terlalu tak logik pemikirannya sampai aku sedang berusaha untuk tidak meng argue dengan nya....bukan sbb ak lebih dari die tapi die tu cakap keling kadang2...aku kadang2 rasa macam die terlalu ego dan aku pun dengan ego aku gak...adoi dah la training maanger lambat lagi...bulan 4 kot...lagi satu if aku training pas training aku bakal di hantar die kawasan yg sama...so dgn kata lain...tak berkembang la aku ni...dok jumpa die jugak....

Aku sudah hempas pulas menahan segala macam perasaan ni supaya aku boleh keje lama di kfc namun tulah kalau die ada...sume keje ak jadi lain...letih wei...die tu pengarah no satu lah....suka sgt mengarah...hehe...aku suka sbnrnye...kadang2 die tu buat ak tersenyum sorang2 sebab gelagat die yg bagi aku comel...aish bahaya toi aku ni...tapi nak jatuh cinta celah mana lak nya...aku pempuan la...die pun pempuan...hadoi...cam orang kata...if manager pempuan dan staff pempuan susah nk tolerate...mula2 ak argue tapi bila dah kene dgn batang hidung aku sendiri memang pergh....sah2 betul statement tu....so, ak nak lari pun tak leh...sbb emas dh depan mata aku...maksud ak, ak dh diterima tok armt...kemasukan dgr kabo bulan 4...sebelum ni awal tapi dsbbkn ramai sgt orang...die post pone...huhu....tu yg ak tak larat nak jupe die....hadoi....erm...byk lak ngeluhnyer....klah...tu jer...celoteh hari ni...
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain