Aku reda dengan kerja yang bakal aku tempuhi

Salam pembaca logamaya,

Hari ni aku bad mood giler.sangat tidak best sekali kerja.Aku benci aku kene marah dengan RM aku, salah simple tak bagitau die ak minum sunset. Masalahnyer ak baru buat dan lupa nak minum. Lagipun ak buat tu separuh bukan penuh pun. Nape? mesti marah aku. Orang lain lagi power amik makanan die tak nampak.Tapi bila silap aku terus terusan nak marah. Apa kejadah manager camni. Ak memang hangin ar, kalau di takdirkan aku ni manager, aku sedaya upaya tak mahu marah staff aku camtu. Salah ker tanya baek2, yea memang ak ada degree tapi please la tanya baek2. Jangan marah tak tentu pasal. Aku menitis air mata kot kat manager tu, pergh memang aduh.....sabo jelah. Bila dah keje bawah orang camtu la jadinya. huhuhuhu. Selasa ni aku bakal diintebiu untuk kelayakan assistant manager. Tapi aku tak tau la lepas ker tak.huhuhu.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain