Tahun baru guna wang kertas baru

Salam pembaca,

Duit baru yang cantik berkaler2..memang cantiklah. Orang yang pegang duit ni pun comey gak...ahak!
Duit yang aku paling suka sebab warna die. Ak tak pasti kuning or oren. Tapi kaler ni buat ak teruja dah la nilai RM20. dah lama kot tak keluar. Yang last dulu tak silap ak warna coklat. huhuhu...masa aku kecik2 umor 6-7 tahun.huhu.....

Ni pulak keseluruhan wang kertas baru. Semalam aku tengok kat blog sape tah lain wang kertas RM50. Jadi yang kat atas tu yang betul sebab dari Bank Negara punya.huhu. Ni yang best ni bila nak bagi duit raya kat orang. Hehehe...
Di atas ni pulak duit syiling siri ketiga malaysia kita. Masih lagi menggunakan nilai yang sama cuma bentuk diupgrade untuk kesenangan semua orang baik yang sempurna dan tidak sempurna. Memang ciri yang paling elok di pericikan dalam duit syiling ni. Nak tau lebih lanjut, ciri keselamatan dan keunikan duit syiling baru siri ketiga.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain