Download Sherlock Holmes a Game of Shadows





Salam pembaca,
Omu nak citer ni, semalam Omu tengok citer "sherlock holmes game of shadows" kat East Cost Mall(ECM). Omu masuk lambat 10 min sebab terkandas hujan. Secara keseluruhan citer ni best cuma Omu tak dapat beri tumpuan sebab Omu demam. Apa taknye, masa tengah layan citer ni, leh pulak hp Omu hilang terjatuh. Tak pasti adakah khusyuk citer best or sebab kesejukan demam. huhuhu....cian Omu. Dah la tengok sorang2.

Citer ni tak banyak sangat suspen cuma yang last tu rupanya hero masih hidup. Mula2 agak bosan sebab banyak cakap dari aksi. Lepas2 tu baru banyak aksi. Tapi memang boleh bagi 4 bintanglah. Suasana citer pun menarik, kelakar pun ada tapi tak banyak. Staylah boleh ketawa.hehehehe....

Kalau nak tengok citer ni leh la download sherlock holmes a game of shadows. Omu cari2 terjupe.So selamat menonton yea.....daaa...
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain