Blog awal Omu telah di delete.

Salam pembaca sekalian,
Saya nak bagitau pembaca tentang blog awal saya. Blog awal saya "Omurice" telah pun didelete sebab banyak visitor dari Indonesia. Bukan saya tak nak dari Indon tapi saya dah malas nak update sampai 2 -3 blog. Sampai kering idea nak update ap. Lagipun masa saya nak update sangatlah lama.Sebab jenis saya, saya suka buat liputan dulu tentang apa yang saya nak tulis di blog. Bukan main tarik jer tajuk orang. Saya suka update pasal apa yang berlaku kat saya. Saya sayang blog ni sebab blog ni generate banyak visitor sebab "avril lavigne album baru".
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain