Review Boku to Star no 99 Nichi


Cerita jepun yang tengah hangat di online sekarang. Aku dah tengok cerita ni tapi part 1 episode 1 memang menariklah. Tambah lak pelakon perempuannya yang comel. Pelakon Korea bergabung dengan pelakon Jepun. Lakonan nya tak kekok tapi memang best cuma heronya tua. Tapi masih hensem lagi. Sedap mata memandang. Cerita ni buat kita terfikir dorang akan jatuh cinta or tak? Tapi tulah banyak2 cerita jepun aku tengok payah kot nak jatuh cinta ending die. But aku hope cerita ni disebaliknya lah.

Sinopsis cerita ni bacalah sendiri di sini.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain