Jom beli "outspoken intense"

Salam pembaca Logamaya,

Bagaimana sambutan untuk raya haji ni? Dah prepare apa yang patut? Saya tak dapat nak berayalah sebab saya kerja masa raya. Biasalah kalau kerja part time ni, kene turut jer kata manager. Ok berbalik pada tajuk di atas. Beli outspoken intense? Apa tu? "outspoken intense" ialah jenama minyak wangi keluaran Fergie. Penyanyi popular dari kumpulan Black Eye Peas. Minyak wanginya sangat sedap baunya. Cuma saya belum berpeluang memilikinya kerana kesempitan duit. Jadi kepada mereka yang berminat dengan minyak wangi "outspoken intense" ni datanglah ber ramai2 ke Avon. Ada promosi kalau tak silap untuk minyak wangi baru Fergie ni.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain