Tom Yam Crunch menemui peminat di KFC

Semalam KFC tempat aku tak de HOT&SPICY...Dorang tukar pada TomYam...ERM, bagi aku, aku tak berapa sangat sebab masin lah...Tapi bagi korang yang suka masin tak pe kot. Tapi kalau makan dengan nasi sedap lah sebab sepadan masin dan tawar. Kalau korang makan camtu jer, alamat korang kene teguk air lebihlah. Pape pun korang ase dulu ar baru korang tau. Sebab setiap manusia taste die lain so jangan kerana seorang ajer korang dah  tak mo makan.



So, hari ni pergilah serbu KFC berdekatan korang dan rasai ke"crunchy"an ayam berperisa tomyam. Aku pujilah sekarang KFC dan menggunakan sos yang tekan2 tu. Bagi aku banyak kebaikan dari keburukan. First, kebersihan. Jadi pelanggan tak perlu pegang sos masa nak tengah makan ayam tu. Tak laa kotor. Second, boleh elak pembaziran sebab kalau sos botol, senang2 pelanggan cilok bawak balik rumah. Bila dah tekan2 ni nak cilok caner????? Third, kuranglah penggunaan kaca dan logam untuk buat botol..So sampah tak banyak dan boleh mengurangkan kos penghasilan sos. Forth, Tahlah yang penting sangat bagus untuk semua pihak. hahahahahaha.....
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain