Mintak Maaf dah lama tak update

Salam kat semua pembaca blog Omurice ni!!
Terima kasih singgah kat blog Omurice ni, Omu jaranglah update isi blog ni. Omu sibuk sangat dengan kerja part time Omu. Kerja berat tu yang jarang update blog. Kalau korang ada pape nak request atau nak tanya pape baik korang komen kat blog post berbanding taip kat shoutbox. Sebab memangOmu jarang nor bukak shoutbox. Bagi Omu shoutbox tu tak berapa bagus.

Kalau korang nak tahu pasal bandar pusat jengka or Uitm Jengka just ask me ok! Sebab Omu sekarang berada di jengka kerja part time. Bajet nak dekat dengan orang tu tapi orang tu dah balik rumah die. So, macam cipan jer dok kerja part time kat sini. Tapi nak wat caner. Die kata dah lama tak balik rumah. Pape pun up2u.....

Jengka sekarang dah bangun sikit cuma orang jer belum lagi. Yelah mind dorang masih lagi payah nak memahami pelanggan. Dok muka masam jer. Dan harga makanan yang mahal kalah dok bandar besar, Macamlah pakai chef 5 bintang. Pape pun Jengka ni hidup dengan student2 Uitm. Kalau time cuti semester, sunyi jap Jengka. Tapi stay meriah dengan penduduk setempat yang suka pergi bank. Sebab majoritinya dorang peniaga kecil kecilan.

Jengka sangat meriah pada hari sabtu tapi macam pekan koboi bila hari ahad. Tapi korang stay boleh makan kat KFC Jengka sebab KFC kan bukak 365hari...Klah...thanks..
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain