Lupa buat validasi, nak buat camne?

Salam pembaca logamaya,

Saya nak bagitau kat korang terutama mereka student UiTM, jika korang lupa nak buat validasi. Jangan risau terus j jumpa HEA. Cakap kat dorang yang korang lupa nak buat validasi. Dan dengan serta merta dorang cek kan. Tapi depend pada budi bicara HEA tempat korang. Macam saya, kene perli dulu baru setel. Almaklumlah, saya girl dorang plak laki tua. Sedaplah tibai saya.

Saya bukan tak amik tau tapi korang pun kadang2 lupa gak kan. So, manusia mana ad perfect. Tapi yang penting, masa korang mula2 register course dan kelas tu paling penting. Sebab masa tulah korang kene alert pada kelas korang dan adakah ada nama korang pada kelas yang korang hadiri.So, validasi ni just macam sebagai bukti yang korang betul2 menduduki paper tu dan berada di kelas yang betul.

Setel jer buat validasi, tunggu beberapa hari. Korang printlah slip menduduki exam. Manalah tau, korang lupa nak printkan. Untuk mereka diploma dan degree sama jer flow validasi ni. Jadi cepat2 jumpa HEA yea. Jangan dok ganggu ketua program korang. Cian dia.

tag: apa patut buat bila lupa nak buat validasi, validasi student UiTM, jumpa HEA setelkan validasi.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain