Bagaimana cara mencari duit tanpa modal dari internet?

Topik di atas sangat popular bagi mereka yang sangat2 teruja mencari duit tambahan atau pendapatan sampingan melalui internet. Saya pun seperti anda juga semasa mula-mula saya mendapat tahu bahawa internet boleh menghasilkan duit. Malah lagi teruja apabila saya taip keyword "buat duit", terdapat banyak sangat website yang menunjukkan cara mendapatkan duit online ni. Namun setelah saya praktiskan apa yang saya temui, ia sama sekali tidak benar. Apabila saya cuba mendalami dunia buat duit online dari website luar negara, baru saya tahu bahawa banyak sangat cara buat duit online ni cuma kita perlulah hati-hati dalam memilih cara yang kita pilih. Malah kita perlu konsisten dan sabar dalam melakukannya. Saya bukanlah pakar dalam mencari duit tanpa modal di internet ni tapi cuma berkongsi pengalaman saya mencari duit online ni.

Terdapat pelbagai cara untuk kita mencari duit tanpa modal dari internet ni iaitu:
- berblog(nuffnang/advertlet/innity/701panduan)
- menjual barang/agen affiliate(clickbank)
- berkongsi iklan dengan rakan2 di facebook atau mana2 laman sosial(churp2/says.com)
- menjawab survey(says.com/globaltestmarket/Aipsurveyonline)

Berblog:
Jika anda suka untuk menaip cerita yang menarik atau kreatif dalam menarik orang untuk membaca di blog anda, anda boleh meletakkan code iklan nuffnang/advertlet/innity/701panduan. Anda akan menerima duit apabila pengunjung anda mengklik iklan di blog anda. Sekurang2nya anda mampu mendapat income sampingan melalui internet. Berdasarkan pengalaman saya, untuk mendapatkan klik yang banyak ia mestilah dari pengunjung yang banyak datang bertandang ke blog anda. Mereka suka akan maklumat yang anda kongsikan bersama. Ini kerana mereka adalah pembaca. Mereka suka baca dan sentiasa mempunyai sifat ingin tahu yang mendalam. Jadi apabila terpampang iklan yang menarik pada blog anda, sudah pasti mereka yang mengkliknya. Untuk menarik pengunjung yang banyak, berdasarkan pengalaman saya, anda perlulah pandai bercerita, berkongsi pengalaman, blog yang kemas dan pandai berinteraksi dengan pengunjung yang singgah di blog anda.
daftar nuffnang

Menjual barang/agen affiliate:
Ini salah satu cara yang paling mudah namun terus terang saya masih lemah dalam mendalami ilmu affiliate, jadi tak banyak yang saya berjaya dalam dunia affiliate ni. Tapi apa yang saya pasti, affiliate mampu buat anda menjana income secara berterusan dengan usaha yang kuat pada awalnya.
daftar clickbank

Berkongsi iklan dilaman sosial:
Bagi anda yang tidak berminat dengan blog, anda boleh mendapatkan duit tanpa modal dengan cara menyebarkan iklan2 kepada rakan2 anda di laman sosial. Anda akan mendapat duit apabila rakan anda mengklik link yang anda share dengan mereka. Cara mencari duit online tanpa modal yang paling senang sekali. Anda hanya perlu sharekan link pada rakan anda. Bayangkan anda ada 500 rakan, setiap seorang klik link anda (500x0.2) anda boleh mendapat duit online sebanyak RM100 untuk satu iklan,kalau 3 iklan? Banyak income online anda. Yang pasti anda langsung tidak perlu menggunakan modal untuk mendapat income online ni.
daftar says.com
daftar churpchurp.com

Menjawab survey:
Ini juga salah satu income tanpa modal melalui internet, anda hanya perlu menjawab soalan yang dikemukakan dan selesai jawab anda dapat duit.
daftar says.com
daftar globaltestmarket.com

4 cara mencari duit tanpa modal dari internet di atas adalah berdasarkan pengalaman saya, malah terbukti dari blogger2 yang lain. Saya cuma berkongsi pengetahuan dengan anda, atas hak anda untuk percaya atau tidak. Cuma satu saya ingatkan jangan mudah tertipu dengan income yang pantas mendapat duit kerana income cara ni seolah2 menipu orang. Saya pernah rugi RM100, jadi saya tak mahu anda juga tertipu macam saya. Yang penting, income yang betul adalah income yang tak perlu anda keluarkan modal. Usahakan dulu income tanpa modal ni sebelum bergerak setapak ke income jenis lain. Akhir kata dari saya, rajin dan usaha tangga kejayaan.

keyword:cari duit online mudah,duit online tanpa modal,cari duit tanpa modal,duit tanpa modal,cara cari duit,cari uang tanpa modal,uang mudah,penghasil uang,cara mendapatkan uang,mendapatkan uang,dapat uang dari internet,cara mendapatkan uang dari internet,uang tanpa modal,uang dari internet,menghasilkan uang dari internet,mendapatkan uang dari internet,cara mudah menghasilkan uang,cara mendapatkan uang di internet,cara mendapatkan uang,mudah cari uang,uang lewat internet,internet menghasilkan uang,mendapatkan uang lewat internet,dapet duit,mencari uang,cari uang cepat,cara menghasilkan uang,cara dapat duit,cara mencari uang,menghasilkan uang melalui internet,mencari uang melalui internet,tambahan uang,mencaru uang lewat internet,cara dapatkan uang,cara dapat uang,mencari uang internet,uang otomatis,menghasilkan uang,jawab survey dapat duit,sebar iklan dapat duit, buat duit dengan blog,buat duit dengan facebook,buat duit dengan laman sosial
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain