Cara meletakkan iklan Nuffnang terapung di sebelah kanan

Saya mengabdikan post ni kerana saya letih mencari cara meletakkan iklan nuffnang yang paling mudah nak saya ikut. Nak letak iklan Nuffnang terapung disebelah kanan cukup payah nak cari tutorialnya, sebab kadang2 payah saya nak faham. Sampai banyak kali try and error saya buat supaya senang dan cantik berada di blog saya.

Bila dah buat banyak kali rupanya mudah jer, maybe sebab saya masih tak biasa dengan penggunaannya membuatkan dia payah bagi saya. Cara yang paling mudah ialah kita hanya meletakkan kod ni sahaja sebelum kod iklan anda.



Tutorial meletakkan iklan Nuffnang terapung/floating:

  1. Design - page element - add a gadget - HTML/Javascript
  2. Copy kat atas tu sebelum meletakkan iklan nuffnang anda.
Dan yang pasti iklan anda akan terapung...Memberi anda peluang untuk menambah pendapatan. Sebab silap2 orang akan klik terus tanpa pikir panjang. 



iklan nuffnang statik, cara letak iklan di sebelah kanan, iklan nuffnang di sisi, cara untuk letak nuffnang di atas blog, tutorial iklan nuffnang terapung, cara letak iklan nuffnang statik, tutorial letak iklan nuffnang float, tutoria; nuffnang terapung, tutorial letak iklan nuffnang terapung,pasang iklan nuffnang kanan, nuffnang,letak iklan nuffnang terapung,letak iklan nuffnang statik untuk blogspot,contoh kode iklan dalam blog,cara letak nuffnang skyscraper terapung float,cara letak iklan nuffnang statik wordpress,cara letak iklan nuffnang pada webs,tutorial pasang iklan terapung
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain