Bnyouthjobfair 2011 meriah dengan kedatangan pengunjung yang majoritinya pencari kerja.

Salam,





Saya nak bercerita pasal job fair yang dianjurkan oleh BN ni. Job fair ni diadakan pada 15-17 Julai 2011 bertempat Sultan Ahmad Shah Convention Centre. Memang meriah la job fair ni sesuai untuk mereka yang mencari kerja dan sesuai untuk semua golongan. Yang paling best semua company2 agak besar jugak yang turun padang. Tak de interview pun, just walk around and send resume directly to the company we like. Tapi yang penting hantar jer semua resume kat semua company yang amik bahagian.


Kalau korang kehabisan resume tak pe, kat situ ada perkhidmatan print dan potokopi. Memang lengkap tak perlu kuar dari situ semata2 mencari kedai potokopi. Memula saya ingat company cikai2 jer cam yang nak amik operator pengeluaran tak pun untuk lepasan SPM. Tapi tak pun malah ia merangkumi semua. Yang penting cantikkan resume anda. Pakai biasa2 jer...bawak pen...tak pun kalau anda isi borang nanti company bagi pen free.hehehe.....

Jangan tak pergi youth job fair ni....
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain