10 cara saya jana duit online dengan nuffnang.

Sebelum ni saya buat duit dengan nuffnang menggunakan nama blog ni. Tapi sejak seminggu lalu saya buang nuffnang pada blog ni kerana saya mahu mencuba cara lain pulak untuk mendapat income online. Yang pasti saya pernah menerima cek dari nuffnang atas usaha saya bersama blog ni. Memang seronok sejak dari mula blog ni sunyi tanpa komen dan visitor sehingga lah ia sentiasa dikunjungi oleh pihak luar biasanya dari Indonesia.

Blog saya sekarang dikenali dengan tempat mendownload mp3 avril lavigne. Blog ini juga mempunyai lirik2 lagu avril lavigne untuk album Goodbye Lullaby. Apa yang saya dapat dari duit online ialah kita kene bersabar untuk menerima visitor datang ke blog kita. Buat blog jana pendapatan memang betul tapi kita perlu tau cara2 yang betul untuk blog kita itu dikenali. Kita perlu belajar macam2, sapa kata dapat duit mudah. Kalau mudah pasti kita perlu bersusah dahulu.

Semua benda yang berkait duit pasti kita bersusah dulu barulah kita senang. Sama juga konsep dengan berblog ni. Memang berblog ni tak perlukan modal, tapi berbekalkan ilmu dan minat dalam mencari ilmu dan berkongsi dengan semua orang. Saya akui blog saya ni belum tahap hebat lagi kerana masih belum dikenali. Tapi kat sini saya nak bagitau bahawa anda boleh buat duit online dengan nuffnang. Lagipun nuffnang ni cara cari duit tanpa modal. Yang penting anda ada blog.

Jika anda seorang yang baru dalam dunia blog ni, anda taip atau search apa2 yang berkait blog pasti beribu2 blog yang memberi tip yang baik untuk menjana income mudah tanpa modal ni. Dengan Nuffnang, kita hanya perlu meletakkan kod iklan pada blog kita. Dan menunggu orang klik pada iklan untuk mendapat duit. Jika visitor anda kurang, anda perlulah belajar teknik SEO.

Teknik SEO nilah telah membuatkan blog saya dikenali dengan tempat download mp3 avril lavigne. Apa yang saya buat ialah saya belajar SEO dengan blog2 yang popular. Biasanya mereka yang berkait dengan Internet Marketing(IM). Ini kerana IM nilah yang membantu blog atau web mereka naik dan penuh dengan visitor. Mereka sangat pentingkan visitor untuk meningkatkan peluang perniagaan mereka. Jadi kepada anda, jika mahu mencari duit tanpa modal dengan Nuffnang. Anda perlulah belajar :
  1. cara membuat blog dengan blogspot atau wordpress.
  2. mencari idea untuk dimuatkan dalam blog anda. Jika anda ada kemahiran seperti kraf butang, kain atau yang kreatif. Anda boleh jadikan blog anda sebagai blogshop.
  3. menukar tajuk blog anda menjadi post title anda supaya ia mesra SEO.
  4. mendaftar blog anda jika anda menggunakan blogspot, dengan google analytics.
  5. mendaftar blog anda juga di webmaster tools.
  6. mencari keyword yang berkaitan dengan blog post anda supaya ia di google secara organic search.
  7. rajin membuat komen di blog2 supaya ada orang datang singgah blog anda dan dalam masa yang sama meningkat peluang blog anda dikenali.
  8. daftar blog anda dengan nuffnang.
  9. tunggu income dari nuffnang.
  10. yang penting rajin update blog dan BW.

jana pendapatan,jana duit online, menjana pendapatan melalui internet, buat duit di internet, jana pendapatan online, buat duit dengan internet, cari duit di internet, buat duit online, cara buat duit, duit online tanpa modal, cari duit online, cari duit internet, pendapatan internet, pendapatan online, duit dari internet, tambah pendapatan.



LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain