Email macam ni pun ada ker????

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Sayang satu, 
  
Saya lebih dari bahagia di e-mel anda. Anda tidak boleh membayangkan betapa bahagianya saya. Bagaimana kabarmu hari ini? l fine.Mine berharap tidak terlalu baik kerana keadaan penderitaan saya di Dakar Senegal. biarkan saya memperkenalkan diri. Nama saya Miss Mirian Awad. Saya (22) tahun, tunggal dan tid
ak pernah berkahwin, 5ft 8 inci Tinggi, berat 55kg, rambut hitam dan mata coklat, l am dari l Dafür Sudan Afrika Tengah dan saat ini saya berada di gereja Panti Asuhan rumah di Dakar sebagai hasilnya perang saudara yang berjuang di negara saya beberapa tahun ago.I kehilangan kedua orang tua saya selama ini War.That mematikan Politik Ribuan Perhatian of Souls bersalah dalam keluarga Sudan.My Dafür merupakan salah satu sasaran pertama para pemberontak kerana ayah saya seorang Akhir sukses perniagaan dan juga seorang ahli politik menyokong Kerajaan kini ketika masalah hendak start.Due ini semua ahli keluarga saya Dibunuh dalam Darah dingin dan rumah keluarga kami ditubuhkan blazed.I adalah kematian Lucky dan melarikan diri kerana saya adalah dalam bersempadan ketika insiden mematikan terjadi. Hanya diriku sendiri yang masih hidup sekarang dan aku berjaya membuat jalan saya ke negara terdekat Senegal mana Aku ini sekarang tinggal dan tidak pernah berdoa atau berfikir ke langkah kaki saya di negara berdarah disebut Sudan. 
 
Saya ingin tahu lebih banyak tentang you.Your suka dan tidak suka, hobi dan apa yang anda lakukan saat ini. Aku akan memberitahu lebih lanjut tentang diri saya di mel seterusnya. Dilampirkan di sini adalah picture.Hoping saya untuk mendengar daripada anda cepat .. Hormat saya Mirian

korang tolong translatekan boleh??? hehehhe...Korang pernah tak terima email yang bertulis camni???? Apa pendapat korang??? Ciap bagi gambar lak tu. hahahaha...nak tengok tak gambar die...?? Ni hah tengok baik2 tau..

 




LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain