Coca Cola recipes akhirnya terbongkar


Coca cola recipes revealed!!! Tapi masih tak pasti betul ker tu recipe asli coca cola. This American Life claims that they founds original recipe for coca cola. Coca cola says that the recipe still safe and sound right in Atlanta in a bank vault where its been hidden for 125years.

This American Life telah menjumpai resepi tu dalam  surat khabar Atlanta Journal Constitution yang bertarikh 18/2/1979. Tapi dorang tak kata pulak resepi ni memang telah digunakan oleh pihak Coke sebab coca cola sekarang telah diubahsuai resepinya. Dorang cakap resepi ni ditulis oleh orang pertama yang buat Coke ni John Pemberton atau resepi asal masa coca cola muncul area tahun 1886.

Tapi pape pun orang stay suka minum coke...tak minum macam tak de gaya dan keunggulan...hahaha...Yang menariknya, orang2 kat Atlanta stay minat Pepsi berbanding Coke. Nak tahu resepi nya dan korang nak buat silalah ke coca cola recipes. Yang pasti coke ada alcohol. Tapi tak pasti negara kita macam mana?







LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain