Cantik tak Maya lukis?

ini lukisan maya lukis guna paint

Amacam ok tak peta yang Maya lukis ni. Maya lukis ni sebab nak tunjukkan lokasi petrol station yang Maya interbiu. Maya ada projek pasal petrol station ni. Maya kene tanya owner pasal profit dorang, cara dorang handle business dan macam2 lagi yang berkaitan.

Petrol station ni sangat besar tapi malang mereka tak jual RON97. Tak tahu nape? Tapi bagi pendapat Maya, ia mungkin berkait dengan keadaan kawasan yang majoriti yang berpendapatan rendah. Tapi ada jugak dengar cite, Petronas memang nak jadikan semua minyak adalah RON95. Hurm, no komen. Maya memang tak tahu sangat.

Apa yang Maya nak kata, sebelum Maya lukis peta ni. Maya agak blur sebab tak tahu nak lukis camner? Maya searchlah peta2 yang ada kat Google tapi payah nak jumpa peta yang menarik. Jadi Maya pun lukis sendiri. Maya bayangkan sendiri keadaan tempat tu, dan akhirnya muncullah peta ni...hehehhe...klah...Maya chow lu...


Omu_rice
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain