Kenapa aku jarang buka blog?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Kenapa aku jarang buka blog? sebab aku duduk kat dorm. Bila duduk dorm, aku selalu meletakkan atau menyimpan lappy ku dalam loker. Dan loker tu plak berkunci. Selain itu, kedudukan katilku dimana aku berada di atas telah membantutkan niat untuk berblog.

Amacam bagus tak reason aku. Tambah lagi, wifi lembab sangat. BB pulak tak de line, tapi yang pelik line pagi2 buta ade pulak. Masa2 sebelum subuh. Memang laju, suka aku masa tu BW. Tapi sekarang ni, aku update guna wifi. Lajulah cikit dan sesuai untuk aku update blog ni.

Korang datang jer singgah blog aku ni, aku pasti akan singgah balik sebab aku tahu. Itulah adat berblogging. Aku nak bagitahu aku mulai esok dan seterusnyer aku akan berblog seperti biasa kerana aku sudah mendapat rentak line2 internet kat sini. Tambahan pula, "cintaku" sekarang makin lama makin perlukan internet. Jadi aku tak mahu melepaskan peluang ni untuk BW.

Korang doakan kebahagian aku bersama cintaku, moga cintaku berputik kembali...huhu..

LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain