Kelebihan Samsung B7722

Assalamualaikm dan Salam Sejahtera,


Omu sukalah Samsung B7722 ni, sebab Omu menggunakan 2 nombor. Jadi hp ni sangat sesuai dengan Omu. Hp ni bagi Omu mahal sebab xsetanding dengan kualiti feature dia. Tapi xpela, itu Omu pandang ke tepi dulu. Hp ni semalam Omu survey dalam RM930. Tapi tak tahu plak pasal berapa gig memori dia sebab hp itu kat kedai lain. Tah la, macam2 teknik orang nak menjual ni.

Kelebihan hp ni, antaranya :
- touchscreen sepenuhnya dengan 265K dan 3.2"
- 2simkad (1simkad 3g dan 1simkad biasa)
- 5megapxl autofokus kamera
- Wi-fi
- Radia dengan RDS
- Stereo bluetooth
- dokumen view
- Audio best


Tapi setiap kelebihan pasti ada kelemahan jugak, antaranya :
- harganya agak mahal tak sesuai dengan quality feature
- quality skrin lemah masa bawah matahari
- audio jack tak standard

Itulah serba sedikit kelebihan dan kelemahan hp Samsung B7722. Tapi bagi Omu ia tetap AWESome. hehe.



Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain