Kelebihan dan kekurangan Nokia C7

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Cantikkan nokia C7 ni, dah lah nipis. Memang tip toplah nokia C7. Tengok video dia kat youtube memang cantik dan menariklah function dia. Rugilah kalau tak  memilikinya. Jom kita tengok kelebihan nokia C7 ni :
  • Ada 3G dengan 10.2 Mbps HSDPA, dengan 2 Mbps HSUPA tak tahu mende ape ni.
  • Nipis sangat 10.5mm, memang syoklah.
  • 3.5" dengan touchscreen penuh
  • 8 megapixel tak de auto fokus, flash dengan dual-LED, boleh detect muka
  • Ada Wifi
  • Memori 8GB dalaman
  • Audio kualiti terbaik
  • Radio ada RDS
 amik kat nokianya website
Even ada kelebihan tapi nokia C7 tetap ada kekurangannya antaranya :
  • Memori bawah bateri
  • Bateri tak tahan lama
  • Kamera tak de auto focus
 belakang nokia C7
Jom compare pulak dengan nokia N8, dimana N8 lagi :
  • kamera lebih baik
  • ada video zoom
  • 16GB memori dalaman
  • mudah akses memori kad.
kenipisan nokia C7

LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain