Kelebihan Bangun Awal Pagi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Pagi ni aku bangun pagi2 dalam kol 5.15 pg sebab aku tak tahan nak buang air kecik. Setel jer aku masuk balik dorm, baru teringat baju belum dibasuh lagi. Banyak kot. Aku mengambil peluang yang ade untuk basuh kain pakai mesin basuh. RM2.00 jer. Dengan menggunakan serbuk basuh daia pasti baju boleh dijemur dalam dorm. Tanpa berbau hapak. hahahaha.

Sambil basuh baju, aku pun apalagi menggunakan kelebihan bangun awal pagi ni dengan membuka internet. Wow, sangat Awesome! Kelajuan kuasa kudanya tak mampu menandingi Ferrari. Memang syok!!! Tapi sori bro, aku bukan bukak cerita ceritu untuk ditonton. Tapi membaca artikel2 yang aku rasa menarik jiwaku. Ditambah ketenangan subuh yang dingin telah mendamaikan pembacaanku. Series no sound2 like dengkur berlegar2.

Owh, selain baca artikel aku jugak mendownload gambar2 yang menarik untuk tatapan blog aku ni. Blog aku ni tak mampu nak jadi pop like someone other blog yang trafik mencanak2 sebab kelebihan yang ada pada hidupnya. Aku macam nilah. Tajuk pun tah pape yang bukan memberi keterujaan orang untuk membacanya.

Sambung kepada kelebihan bangun awal pagi:
- otak fresh berfikir
- kesunyian membuatkan anda berada di alam yang lain.
- boleh basuh baju tanpa tunggu turn.
- kelajuan kuasa kuda internet memang kalah Ferrari
- otak tak kan lemah berfikir
- tak sakit pinggang sebab tak tidor lama.
- boleh solat subuh awal
- alhamdulillah belum diganggu lagi oleh makhluk yang lain selain manusia.
- boleh update blog dan BW.



LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain