Cara Uptrafik blog Anda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Setiap blog mempunyai cara tersendiri untuk meningkat trafik pelawatnya. Omu nak bagitahu cara trafik yang muncul tak pun datang ke blog Omu ni. Memang diakui, blog Omu telah menjadi pilihan bagi keyword lesbian kerana Omu pernah berkongsi cerita pasal lesbian. Antaranya, tanda-tanda lesbian, jom kenali lesbian tegar dan sambungan kenali lesbian tegar. Bukan niat Omu nak bercerita semata2 nak uptrafik cuma saje nak kongsi pandangan dan ciri2 yang menarik pasal lesbian. You should know about it!!(bukan iklan yea)

Korang perlu tahu supaya korang boleh kenal dan cuba mengelak adik2 atau kakak korang dari terjebak ke nafsu yang tak elok ni. Zaman sekarang yang penuh dengan hiburan mampu membuatkan korang boleh selisih dan terserempak dengan mereka yang sikap lesbian ni secara kerap.

Ok, mukadimah yang panjang pulak. Berbalik pada trafik blog Omu. Omu mempunyai trafik yang datang separuhnya dari search engine. Percaya tak? Macam mane Omu buat? Ok mula2 korang perlulah rajin :
- berkomen ke blog orang yang mempunyai pagerank yang tinggi. Ini untuk membuatkan blog korang dicrawl lebih nampak oleh google.
- sentiasa gunakan pingomatic untuk menghantar ping entry blog korang.
- korang daftar feedburner
- sentiasa rajin BW untuk anda menaikkan bilangan yang datang ke blog anda.
- apabila membuat entry sedaya upaya meletakkan gambar, dan taip nama gambar anda tu dengan keyword2 yang menjadi pilihan ramai apabila berkaitan dengan gambar korang tu. ini adalah rahsia Omu, dimana mendapat trafik dari search engine.

Itu adalah serba sedikit tips2 ataupun cara Omu untuk uptrafik blog Omu apabila Omu jarang BW. Untuk mereka yang masih baru, rajin2lah mengupdate story yang menarik pasal korang dulu. Rajin jugak melawat mereka2 yang selalu komen di blog korang supaya korang akan kamcing dengan tn blog tu. Jadikan korang nampak di mata tn blog yang selalu komen korang.

LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain