Budak accounting pergi ladang ternakan ayam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Apa kabo semua? hahaha mood ceria....nape yek? sebab hari ni hari selasa tinggal 2hari lagi nak cuti mid term....yosh!!! tak sabo nak balik rumah sebab nak main internet puas2....nak BW nak jumpa dan baca blog2 baru, nak update lagi blog yang tersedia ni. Tunggulah rakan2 blogger kemunculan Omu...ehehehe.

Omu nak gtau ni...petang nanti Omu nak masuk ladang ternak ayam. 2 group pergi sekali. Nak interbiu pemilik ladang pasal pengurusan ternakkan ayam. Bukan cara2 nak ternak ayam yea!!!! Sem ni memang mencabarlah sebab kene turun padang interbiu orang2 yang dealing dengan ayam lah, stesen minyaklah, pengurusan accountinglah dan macam2 lagi.

Sem Omu ni dikira paling mencabar berbanding sem sebelum ni sebab penambahbaikan silibus telah dibuat. Dan batch Omu lah mangsa kepada penambahbaikan. Tapi Omu yakin dengan penambahbaikan silibus ni mampu memberikan student accounting UiTM makin bercritical thinking. except Omu. Masih terkial2 lagi.

p/s: hidup UiTM...xde gambarlah nak letak...

LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain