Sudah sampai KL

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ini dan sehingga rabu ni, Omu sekeluarga selain ayah Omu pergi ke KL. Mak Omu ada program kat KL. Duk kat Centre Point tempat Omu sekelurga menginap, bilik ini atas sekali. Dah la toilet silingnya berlubang takut jugak nak mandi. Duk pikir macam2, takut ade camera jer. Yela bumbung atas sekali senang orang nak berjalan atas siling ni.

Masa nak beli pisang goreng untuk minum petang kat bawah tempat penginapan. Omu terpandang minuman manis ala bergas. Tapi bila amati bukan bergas tapi jus kordial yang siap dibancuh. Apa yang menariknya ia menggunakan stevia sebagai pengganti gula. Omu ni baru tahu bab2 stevia ni, ia pengganti gula dan sekarang pertama di Malaysia yang mengeluarkan kordial tanpa gula tapi stevia.

Untuk lebih lanjut silalah ke stevia malaysia2u. Ia sebuah syarikat MLM kot yang menjual kordial tanpa gula dan tagline bagi syarikat ni "manis tanpa gula". Kalau nak tempah sila ke sini. Sebelum mengundur diri, Omu nak bagitau semua yang KL aka Kuala Lipis.

Teh C Special
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain