Sesaknya Bila berblogging Guna BB!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Post kali ini, malas nak letak gambar. Boleh tak? Boleh jer blog Omukan. Sejak duk kat Kuala Lipis ni, berblogging xpun BW guna BB macam xbest. Selalu rasa sesak jer. Takut nanti sampai limit, pahtu mulalah dah xboleh berblogging xpun BW. Memang xbest, agak nyer macam tulah perasaan mereka2 yang guna BB untuk berblogging ni. Semput giler.

Omu mula takut bila pikir tahun depan, yelah Omu sambung belajar dan perlu menggunakan BB. Kalau macam ni gaya memang Omu kene manage time BW dan berblogginglah. Dahlah sem depan banyak giler dengan assignment. Hohoho..

Macam mana yek korang manage BB korang dengan 5Gb limit? Bila Omu pikir lagi, macam mana Omu nak guna Bloglarian untuk BW? Mungkin saat2 akhir bulan baru Omu BW menggunakan Bloglarian. Tapi rugilah Omu, nak uptrafik untuk blog Omu. Dah la blog Omu ni jenis kene BW baru naik trafik, bukan macam sesetengah blog yang mampu menjana trafik tanpa BW langsung. Hohoho.

Omu rasalah nak beli domain sendiri, sebab bila ada domain sendiri baru mampu mendapat trafik yang banyak. Dan paling penting mahir SEO, Omu taklah mahir sangat cuma nak melakukan percubaan. Mahal ker ade domain sendiri? Nanti minggu depan ingat nak belajar pasal domain dan hosting ni.
Teh C Special
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain